OVOPRES

Ovopres je multiaktivní vysoce účinný enzym, který významným způsobem přispívá k degradaci pektinů a štěpení buněčných stěn. Je založen na enzymu dánské firmy Novozymes A/S, největšího světového výrobce enzymů. Garantujeme nezávadnost jeho použití v potravinářství.

Radikálně, o 15 – 30 % v závislosti na kvalitě ovoce a kvalitě připraveného kvasu, zvyšuje výtěžek v pálenicích a ovocných lihovarech. Jeho aplikací lze výrazně zkrátit dobu kvašení, případně rychle zpracovat poškozené ovoce. Usnadňuje práci při čerpání kvasu do destilačního kotle.

Aplikace:

Odměřené množství přípravku naředit 50 až 200krát vodou a promíchat s ovocnou drtí. Doporučená teplota kvašení 12 – 30 °C.

Skladování:

Při skladování do 20 °C je plná účinnost OVOPRESU zaručena tři měsíce. Po této době se aktivita snižuje o 1 – 2 % každý měsíc. Při skladování při teplotě 5 – 10 °C si OVOPRES uchová plnou účinnost po dobu nejméně 1 roku.

Balení: plastové lahve o objemu 1000 ml, 500 ml, nebo 200 ml

Dávkování:

  • 6 – 8 ml na 100 kg jablek
  • 4 – 5 ml na 100 kg hrušek
  • 2 – 3 ml na 100 kg švestek
  • Je možné použít i vyšší dávku.

Dodání:

  • Dodání službami Balík do ruky nebo Balík na poštu od České pošty
  • Odesíláme zpravidla 1-2 dny po objednání
  • Zasíláme ze skladu: Stránka 57, 27735 Mšeno

Objednávky:

Ohledně aktuálních cen a objednávek kontaktujte:

Jaromír Divila

tel.: 736 106 611

e-mail: ovopres@ovopres.cz